BIOGRAFIA DEL CUINER MANRESÀ JORDI CRUZ
Jordi Cruz Mas (Manresa, 29 de juny, de 1978) és un cuiner català,
conegut per les seves tres estrelles Michelin i per la
seva aparició al programa de televisió espanyola Masterchef.
És el xef del Restaurant Àbac de Barcelona, on un dels seus plats més demanats és la Pantera rosa, una mena de desconstrucció del clàssic pastisset infantil.
És el petit de sis germans. Va estudiar cuina a l'escola d'hoteleria Joviat de Manresa.
Als 14 anys va començar a treballar al restaurant Estany Clar de Cercs, establiment on va rebre la seva primera estrella Michelin al novembre de 2004, convertint-se als seus 24 anys en el xef més jove del nostre país i el segon del món en rebre aquesta distinció.
És el xef del Restaurant Àbac de Barcelona, on un dels seus plats més demanats és la Pantera rosa, una mena de desconstrucció del clàssic pastisset infantil.
És el petit de sis germans. Va estudiar cuina a l'escola d'hoteleria Joviat de Manresa.
Als 14 anys va començar a treballar al restaurant Estany Clar de Cercs, establiment on va rebre la seva primera estrella Michelin al novembre de 2004, convertint-se als seus 24 anys en el xef més jove del nostre país i el segon del món en rebre aquesta distinció.

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada